Nákupní košík je prázdný

Dva návěsy Krampe pracují již druhou sezonu v ZAS Krucemburk

Středa 23.10.2013

Od roku 2004 dodala naše firma do České republiky přes 150 návěsů Krampe. Zájem o tyto stroje stále roste, protože za 8 let provozu v ČR se značka Krampe stala synonymem robustní konstrukce a vysoké provozní spolehlivosti. Zákazníci rázem zjišťují, že nákladné opravy náprav nemusí být každoroční záležitostí a že léty zažité přesvědčení, že 20t návěs musí tahat traktor 250 koní, už také neplatí. Tyto fakta spolu s úsporou provozních nákladů jsou důvody, proč si Krampe nachází stále více zákazníků.

Model Big Body 700 je jeden z nejpopulárnějších modelů od firmy Krampe. Korba 7m dlouhá se základním objemem 24 m3 umožňuje přepravení velkého množství materiálu, velké flotační pneumatiky s průměrem ráfku 26,5 palce se starají o přiměřené zhutnění půdy a snižují nároky na výkon a hmotnost tažného prostředku. Přitom díky dvounápravovému podvozku je přijatelná pořizovací cena. Stále více zákazníků potvrzuje, že je lepší koupit největší dvounápravový stroj než třínápravový. A to rozhodně nemyslí případy, kdy třínápravový návěs ani nemá 7 m dlouhou korbu, zde pak není co řešit.

Pokud ale je požadavek na co největší výkon jediného pracovníka, zde už je třínápravový vůz cesta, která vede k úspěchu. Třínápravový vůz Krampe Big Body 800 má korbu dlouhou 8 metrů, základní objem je 27,6 m3 a s nástavky 60 cm dosahuje hodnoty 39 m3. Vůz v Krucemburku je vybaven parabolicky odpruženou nápravou s nuceným řízením, hydraulicky odpruženou ojí a pneumatikami Michelin Cargo XBib 600/55 R26,5. Vůz je agregovaný s traktory Massey Ferguson 8670 nebo 8680.

Oba návěsy Krampe do Krucemburku dodala společnost Strom Vysočina, středisko Habry. Přejeme ZAS Krucemburk mnoho spokojenosti s technikou Krampe. Děkujeme Tomáši Janáčkovi, fotografovi Farmwebu, za poskytnuté fotografie.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás