Nákupní košík je prázdný

Dva návěsy Krampe BB 600 ve společnosti DVPM Slavíkov

Pátek 24.01.2014

Ve Slavíkově zakoupili návěsy Krampe v letech 2012 a 2013. Návěsy narozdíl od výměnných systémů lze agregovat s traktory kolem 150 koní i v kopcovitých podmínkách Železných hor, a jsou tedy k dispozici i tehdy, když výkonné traktory obstarávají setí či zpracování půdy.

Návěs Krampe BB 600 má korbu dlouhou 6 metrů. Objem korby činí 20,7 m3, s nástavky 60 cm se objem šplhá až na 28,6 m3. Návěsy jsou vybavené odpruženou ojí, náběžnou nápravou a jsou barevně sladěny s traktory Fendt. Zajímavostí je použití pneumatik Michelin Cargo XBib 600/55 R26,5, což je obutí zřídka vídané na takto malém návěsu.

I když na trhu je spousta výrobců, kteří nabízí návěsy o délce korby 6 metrů, Krampe z řady poměrně významně vybočuje. Základní rám vozu má rozměr 300x100 mm, ložiska kol jsou dimenzována na 11 tun, parabelicky odpružená náprava má v náběžném provedení nosnost 32 tun (!!) a brzdové bubny mají rozměr 406 x 140 mm. Všechny tyto parametry jsou u konkurenčních vozů výrazně nižší, a to i u větší návěsů. O pneumatikách 26,5 palce se není třeba ani zmiňovat a fakt, že korba od Krampeho je okopírována většinou konkurenčních výrobců také ledacos naznačuje.

Krampe přináší vysokou kvalitu provedení a nízké náklady na provoz. O tom se přesvědčila řada českých farmářů a na techniku Krampe nedají dopustit. Pro zájemce máme model BB 600 okamžitě k dispozici v Čížkovicích.

Přejeme společnosti DVPM Slavíkov mnoho spokojenosti s technikou Krampe i Annaburger. Za perfektní fotografie děkujeme fotografovi Farmwebu, panu Tomáši Janáčkovi.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás