Nákupní košík je prázdný

Dva majitelé bioplynových stanic na Vysočině vsadili na stejné stroje od firmy Annaburger

Středa 08.06.2011

 

Dva majitelé bioplynových stanic na Vysočině vsadili na dopravní techniku Annaburger
Rozvoj bioplynových stanic přináší jejich majitelům, většinou zemědělským podnikům nové starosti s logistikou dopravy substrátů a také s aplikací digestátu. Né vždy se stane, že si dva majitelé bioplynové stanice ,kteří se nacházejí v okruhu 30 km , zvolí totožnou techniku.
Řeč je o společnostech Zemědělská a.s. Horní Bradlo a VOD Kámen. Oba dva podniky v průběhu dvou let investovaly do vozu s výtlačným čelem Annaburger Schubmax HTS 22.17 a do nejmodernější cisterny Annaburger HTS 22.K27 o objemu 18 m3 s hydropneumatickým odpružením náprav a pneumatikami 600/65-30,5“ Michelin.
 
Schubmax HTS 22.17 – největší tandemový vůz na trhu s 41 m3
Vůz s výtlačným čelem firmy Annaburger je ve své třídě největším vozem s objemem 41 m3. Právě proto je oblíben u podniků, které musí vozit velké množství senáží. Od roku 2011 je tandemový Schubmax nabízen výhradně s hydropneumaticky odpruženými 10-ti tunovými nápravami BPW . Samozřejmostí výbavy jsou pneumatiky 600/55-26,5“ Radial a zvedatelná náprava . V obou podnicích jsou s tímto typem vozu maximálně spokojeni.
Profi cisterna o objemu 18 m3
Nový model aplikační cisterny Annaburger o objemu 18 m3 představuje ve své třídě absolutní špičku, pokud jde o komfort, stabilitu a universalitu. Hydropneumaticky odpružené nápravy se standardním rozchodem do kukuřice,hydraulicky odpružená oj , velká kola s ráfkem 30,5“ , robustní rám a tří nebo čtyřbodové závěsy, to je výbava ,kterou najdete jen na málo které cisterně v ČR. Firma Annaburger nabízí nově tento model cisterny jak s vývěvou Jurop ,tak i s čerpadly Vogelsang . K přednostem cisterny patří také možnost vozit tekutá hnojiva Dam .k tomu slouží sada výbavy s díly z nerezu.
     S novým modelem cisteren Annaburger HTS 22.K27 jsou jak v Kámeni ,tak i v Horním Bradle velice spokojeni. Díky novému konceptu jsou schopni hnojit v porostu obilovin a šetřit velké množství finančních prostředků za nákup minerálních hnojiv.

Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás