Nákupní košík je prázdný

Druhý tridem Annaburger v Agrospolu Hrádek

Pondělí 12.08.2013

Dodaný návěs je vybaven mechanicky odpruženou ojí, parabolicky odpruženými nápravami BPW a pneumatikami Michhelin Cargo XBib 560/60 R22,5. Délka korby je 7,75 m, a při výšce bočnic 1,6 m činí celkový objem 28 m3. Takto vybavené třínápravové návěsy jsou poměrně hojně používané v České republice. Většinou slouží v podnicích s dominantní rostlinnou výrobou a jsou kombinovány při sklizni obilí s překládacími vozy. Právě díky tomu, že většinu času stráví na silnici, se volí levnější parabolické odpružení a pneumatiky s průměrem ráfku 22,5 palce.

Návěsy lze samozřejmě vybavit špičkově, není problém vůz dodat na hydraulických nápravách a velkých pneumatikách 26,5 palce. Takové vozy se pak hodí pro jakoukoliv činnost i v těžkém terénu, i když zde se častěji volí provedení na výměnném systému, kde je hydraulické odpružení podvozku standardní.

Podobně vybavené třínápravové návěsy Annaburger lze spatřit například v nedalekém Agroservisu Višňové, kde jezdí dva kusy s dvoustranným sklápěním, nebo v Rostěnicích, kde je parabolické odpružení návěsu kombinováno s nuceným řízení náprav. Tyto jednoduché návěsy jsou svou robustností předurčeny k dlouholetému provozu v nejtěžších podmínkách. V Hrádku je toho důkazem starší návěs HTS 29.12, který slouží přes 10 let.

Přejeme společnosti Agrospol Hrádek mnoho spokojenosti s technikou Annaburger. Do Hrádku oba návěsy dodal Ing. Jiří Denemarek.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás