Nákupní košík je prázdný

Dodávky nových strojů pokračují...

Sobota 27.04.2013

Na fotkách je vidět výměnný systém Annaburger HTS 22.79 s rozmetací nástavbou. Samozřejmostí je hydropneumatické odpružení podvozku a oje a radiální pneumatiky Michelin Cargo XBib 600/55 R26,5. Ložná plocha rozmetadla je 6,8m dlouhá, což je rekordní hodnota na tandemovém podvozku. Proto se těchto rozmetadel prodává víc a víc.

Na již koupený výmměný systém 22.79 jsme také dovezli cisternovou nástavbu. Zákazník z východních Čech před lety koupil dva výměnné systémy s korbou. V loňském roce postavil bioplynovou stanici a letos pořídil dvě cisternové nástavby a jednoúčelový návěs Annaburger. Za minimální pořizovací náklady získal dvě profi cisterny o objemu 18 m3.

U výměnných systémů je možnost dokupovat sólo podvozky pro již existující nástavby. To byl případ zákazníka, který si objednal kloubový podvozek HTS 20.79. Podvozek byl dodán s radiálními pneumatikami Alliance 560/60 R22,5. Pro dalšího zákazníka jsme dovezli také podvozek HTS 20.79, ale tentokrát hydraulicky odpružený s profi pneumatikami Michelin 600/55 R26,5.

Další dovezenou cisternou je přívozná HT 24.27 o objemu 21 kubíků. Stejně jako ta, kterou jsme dovezli před měsícem, i tato bude sloužit v lince s výkonným samochodným aplikátorem Claas Xerion.

Své zákazníky si našly i dva jednoúčelové návěsy, které jsou však každý z jiného soudku. Krampe Big Body 540 je určen spíše pro soukromé zemědělce. Jedná se o velmi robustní stroj za příznivou cenu, který svými parametry převyšuje mnoho konkurentů. Na druhou stranu návěs Annaburger HTS 22.14 je to největší, co se u nás na dvou nápravách prodává. V kombinaci s hydropneumatickým odpružením se jedná o velice komfortní stroj. Tento vůz byl vybaven menším šnekem na plnění rozmetadel minerálních hnojiv.

 

Všem zákazníkům přejeme mnoho úspěchů a spokojenosti s novou technikou od naší firmy.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás