Nákupní košík je prázdný

Do Nového roku 2011 posíleni a s řadou novinek

Sobota 01.01.2011

Více kompetencí, více přidané hodnoty pro naše zákazníka

Stoupající ceny energií budou každou firmu , která podniká v ČR, nutit přemýšlet o nákladech. Naše firma obměnila v závěru roku opět náš servisní a prodejní park automobilů.  Nový a modernější, je servisní VW Transporter , druhý transporter je 1,5 roku starý, to platí i o větším přepravním automobilu VW  Crafter. Nová je také Škoda Octavia pro našeho prodejce a nově také VW Caddy v prodloužené verzi.  Díky moderním motorům a modernímu dopravnímu parku budeme schopni poskytovat naše služby rychle, bezpečně a s menšími náklady.

Snížení nákladů díky modernější a větší dopravní technice

Každý zemědělský podnik a podnik služeb bude muset v letošním roce více počítat, jaké jsou jeho náklady na tkm nebo na aplikaci 1 m3 kejdy ,případně hnoje. Ke slovu příjdou opět naše výměnné systémy MUlti Land Plus, které snižují investiční náklady o 30% a celkové provozní náklady o 50% oproti stávající technice. Tato čísla jsme si nevymysleli, pokud vás to bude zajímat, rádi vám poradíme jak ušetřit.

Nová témata a služby

Na jaře bychom vám rádi ukázali řadu nových strojů a technologií, které snižují výrazně náklady a jsou šetrné k půdě. První novinkou bude hadicový způsob aplikace kejdy Vakutec, který předvedeme ve dvou firmách již na jaře tohoto roku. Dále máme u každé firmy připraven nejméně jeden zcela nový stroj.

V nabídce máme nyní několik velice zajímavých dopravních návěsů značek Annaburger a Krampe za velice zajímavou cenu.Podívejte se do rubriky bazar a kontaktujte nás.

V oblasti servisu rozšiřujeme naší nabídku na servis Vogelsang také pro průmyslové účely ,máme připraveny zajímavé slevy na servis čerpadel na cisternách ,včetně předsezoních prohlídek a nově také začíname opravovat a výměnným způsobem regenerovat vývěvy značky Jurop.

V oblasti servisu začínáme našim zákazníkům nabízet dodatečnou montáž mazacího zařízení včetně automatického mazání.Náš servis je připraven na dodávku dílů do 24 hodin. Informujte se u nás na naše možnosti a nabídku předsezonního servisu.

Na spolupráci v Novém roce 2011 se těší Váš CRS-Marketing Team


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás