Nákupní košík je prázdný

Další zajímavý speciál na aplikaci kejdy od firmy Annaburger

Neděle 28.08.2011

Speciál pro specialistu na kejdu

Firma H.U.Kohli je specializovaná na poradenství a prodej kompletních technologií na aplikaci a zpracování kejdy. Ve svém portfoliu má jednak cisterny rakouské firmy Vakutec, tak i nově cisterny firmy Annaburger.

Speciál, který můžete vidět na obrázcích je vybaven hydropneumatickým odpružením, hydraulickým odpružením náprav, kompletním elektrohydraulickým ovládáním cisterny a také zajímavou kombinací Turboplnění pomocí hydraulicky náháněného kola a také pomocí kombiagregátu od firmy Jurop. Vedle této výbavy je cisterna vybavena hadicovým aplikátorem firmy Vogelsang.

Kombi agregát je možno využít pro snažší nasávání z větších hloubek ,ale také pro čerpání kejdy z jedné nádrže do druhé nebo pro čerpání kejdy pro účely hadicového systému aplikace kejdy, který se ve Švýcasku hodně používá v podhorském terénu.

Cisterna vybavená koly s disky 30,5" je s hydropneumaticky odpruženými nápravami velice kompaktní  a velice dobře se pohybuje terénem.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás