Nákupní košík je prázdný

Další z nových návěsů Annaburger používá ZD Lašovice

Čtvrtek 29.09.2016

Návěsy Annaburger jsou evergreeny v České republice. Dlouhou dobu udávaly trend z hlediska velikosti a objemu, a dodnes udávají trend z hlediska výbavy podvozku. Vytvořením nové jednodušší korby dokázal Annaburger udělat návěsy ještě více cenově zajímavé a přilákat tak větší spektrum zákazníků.

Návěs, dodaný z kraje tohoto roku do ZD Lašovice, je exemplářem typicky vybaveného návěsu v ČR. Korba dlouhá 7 metrů se základním objemem 29 m3, tedy zcela postačující objem na obilí. Případné nástavky objem zdvihají až na 36 m3. Korba je dvoustranně sklápěná dozadu a vlevo a je vybavena rolovací plachtou a obslužnou lávkou v čele návěsu.

Podvozek je špičkový. Hydropneumaticky odpružené nápravy BPW s nosností 10 tun, široké brzdové bubny s velkým průměrem, přední zvedatelná náprava a pneumatiky Michelin 600/55 R26,5. Z hlediska podvozku to nemůže být už o moc lepší. Přesto taková výbava se u Annaburgeru spíše stává standardem a počet hydraulicky odpružených Annaburgerů v ČR je neuvěřitelný a převyšuje počet hydraulických podvozků všech ostatních značek dohromady. Hydraulicky odpružená oj už je pouhou třešničkou na dortu, ale důležitým prvkem pro jízdní komfort.

Návěs jsme zachytili při sklizni obilí na závěr letošních žní. Na poli se u dvou kombajnů Claas Lexion pohyboval i menší bratříček, HTS 20.12. Oba návěsy tak odvezou téměř veškerý materiál na farmě. Přejeme ZD Lašovice mnoho spokojenosti s oběma Annaburgery. Návěs HTS 22.14 dodala do Lašovic firma Strom Praha a.s., středisko Nové Strašecí.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás