Nákupní košík je prázdný

Další z cisteren Annaburger HTS 20M.27 jezdí v Pojbukách

Středa 05.08.2020

Cisterny Annaburger jsou neodmyslitelně spojené se sklolaminátovými nádržemi, které se krom jiných výhod naprosto skvěle hodí na přepravu DAMu. Není tedy divu, že cisterny Annaburger jsou populární volbou pro dovoz vody a DAMu k postřikovačům. Na naši žádost vznikly cisterny řady M, tedy lehké a jednoduché cisterny se zajímavou cenou. A jedna z prvních cisteren skončila v roce 2017 v Zemědělském družstvu Pojbuky, které hospodaří nedaleko Tábora.

Cisterna 20M.27 má objem 12 kubíků a má zesílený podvozek, aby bez problémů mohla vozit těžký DAM. Cisterna je také vybavena nerezovou sadou a všechny důležité komponenty jsou buď ze sklolaminátu a nebo z nerezu. Zákazníci si mohou zvolit různé koncovky v boku i vzadu na cisterně. Cisterna je vybavena parabolicky odpruženými nápravami a pneumatikami 560/60 R22,5. O plnění a vyprazdňování se stará osvědčená vývěva Jurop.

Zajímavostí cisterny z Pojbuk je nasávací ruka, kterou tvoří hadice o průměru 100 mm a byla provedena vlevo ve směru jízdy a vpředu cisterny. Stranu si může zákazník libovolně změnit, stejně tak, jestli chce ruku mít vzadu nebo vpředu. Cisterny řady M jsou skvělou volbou pro malé i velké podniky a zkušenosti ukazují, že se nenechají zahanbit od svých předchůdkyň - legendárních cisteren HTS 100.27.

Cisternu do Pojbuk dodala firma Daňhel Agro a.s. a je to již čtvrtý Annaburger v podniku. Krom cisterny tam pracují i dva návěsy a výměnný systém.
 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás