Nákupní košík je prázdný

Další výměnný systém Annaburger HTS 33.79 na jižní Moravě

Pátek 12.06.2020

Výměnné systémy Annaburger se většinou opírají o prověřený a spolehlivý hydraulicky odpružený podvozek. V případě výměnných systémů se jedná o základ výměny nástaveb, neboť hydraulický podvozek umožňuje zdvihnutí podvozku až o 30 centimetrů. Za jízdy poskytuje skvělé kopírování nerovností a tlumení rázů. Uživatelé nejen v ČR potvrzují, že to je ten nejlepší systém odpružení náprav na zemědělských návěsech.

Nově předaný výměnný systém HTS 33.79 je pro zákazníka již třetí a výbava všech pří podvozků je totožná a nejlepší v republice, co se výměnných systémů týče. Hydraulicky odpružený podvozek s nuceným řízením je v základní ceně stroje. Tyto vozy jsou všechny navíc vybavené elektronickým nuceným řízením a pneumatikami Michelin Cargo XBib 710/50 R26,5. Hydraulicky odpružená oj a zvedatelná náprava jsou v ceně.

Podvozek nejprve dorazil s dozadu sklopnou korbou o délce 7,8 m a základním objemu 32 kubíků, který se pomocí senážních nástavků dále zvyšuje na 42 kubíků. Druhou nástavbou je rozmetadlo hnoje v novém provedení s dvěma řetězovými dopravníky v podlaze, tedy tzv. "H" rozmetadlo. To se základní délkou korby 7,5 m a 1,4 m vysokými bočnicemi zajistí vysoký výkon při aplikaci hnoje. Tři frézovací válce s výměnnými noži a osvědčené rozmetací kotouče se 6 lopatkami zajistí perfektní drobení a rovnoměrný rozhoz o záběru až 24 metrů.

Těší nás, že se výměnným systémům HTS 33.79 tak daří, na jižní Moravě jich jezdí přes 10 kusů u 5 různých zákazníků. Za spolupráci děkujeme Ing. Jiří Denemarkovi, který tento i ostatní výměnné systémy k zákazníkovi umístil a stará se o ně i servisně.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás