Nákupní košík je prázdný

Další vůz s výtlačným čelem Annaburger Schubmax HTS 29.17 pro zákazníka v ČR

Pátek 10.08.2012

Profi návěs pro dopravu velkého množství objemných hmot

Návěsy s výtlačným čelem jsou v Německu prioritně určeny pro službaře a majitele bioplynových stanic a na dopravu objemu na delší vzdálenosti okolo 8-10 km. Je to logické ,protože návěs pojme 55 -60 m3 objemu. Při dopravě obilí nebo dalších materiálů se musí zákazník orientovat při nakládce podle objemové hmotnosti přepravovaného materiálu. Má- li obilí hustotu 0,7 -0,8 t/m3 , je třeba zaplnit korbu jen od určité výše postranic. Logické ,ale pro řadu podniků nepochopitelné, když si koupí vůz s objemem 55 m3.

U normálního návěsu, který je koncipován na odvoz obilí a následně se doplňuje o sklopné senážní nástavce většinou přeplnění nehrozí, protože základní objem korby na přepravu obilí je danný.

Profi výbava vozu zaujme...

Návěs HTS 29.17 pro našeho zákazníka, je opravdu velice dobře vybaven a je jen málo věcí nadstandardní výbavy, čím by šel ještě vybavit. Osvědčené hydropneumatické odpružení náprav BPW, nejsilnější nápravy s nosností 12 t BPW, nucené řízení náprav, zvedatelná přední náprava, elektrohydraulické ovládání stroje a špičkové obutí, tvoří základ výbavy vozu, který je v současnosti velice oblíben ve východním Německu.

Jištění vozu proti chybné obsluze výtlačeného štítu

Standardní výbavou každého návěsu Schubmax s výtlačným štítem je senzor a elektronická ochrana před chybou obsluhy. Senáž se dá ve voze komprimovat asi do výše 15%. V určitém místě korby se nachází vypínací senzor , který pokud nejsou otevřena zadní vrata (čelo), vypne automaticky posuv štítu. Obdobně to funguje , pokud osluha při vyprazdňování zapomene otevřít zadní čelo. Tuto výbavu má standardně jen Schubmax od Annaburgeru.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás