Nákupní košík je prázdný

Další úspěšné předvedení míchadla Vakutec

Pondělí 09.05.2016

Vzhledem k vysokému zájmu je logické, že míchadlo Vakutec šlo z výstavy Techagro v Brně hned na předvádění k zákazníkům. První zastávka byla v podniku Palomo Loštice, který hospodaří mezi Olomoucí a Mohelnicí. Tam měla jedna z jímek řádnou usazeninu na hladině. Taková jímka se vždy po sezoně musela čistit, většinou spuštěním nakladače pomocí jeřábu.

Pracovnící z Loštic se zajímali, zda-li míchadlo Vakutec pracuje skutečně tak dobře, jak to vypadá na produktových videích. Místo typického přesvědčování a bití se do prsou jsme zvolili jednoduchý a efektivní postup - prohlídka míchadla na výstavě v Brně a okamžité vyzkoušení po skončení výstavy. Ať za sebe míchadlo řekne vše potřebné.

Jedinou mírnou komplikací byl fakt, že jímka byla nadzemní s cca 1 m vysokou hranou. Ale to také nebyl neřešitelný problém, míchadla Vakutec lze totiž vybavit 2,5 m dlouhým prodloužením, které si dokáže s takovou hranou poradit.

A jak rozmíchání dopadlo? Necháme za sebe promluvit míchadlo v přiloženém videu.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás