Nákupní košík je prázdný

Další speciální akce se týká rozmetadel Annaburger

Pondělí 26.10.2015

Rozmetadla Annaburger patří dlouhodobě ke špičkovým strojům. Rozmetací ústrojí má dva frézovací válce, které drobí materiál, který je dále rozmetán pomocí dvou kotoučů o průměru 1140 mm s šesti lopatkami. Kvalita práce rozmetadel Annaburger je tak excelentní. K tomu je nutno připočíst velmi dobré rozměry rozmetadel. Model HTS 22.04, největší na dvou nápravách, má délku ložné plochy 6,8 m, a to je jedinečný rozměr u tandemových rozmetadel. Stroj má tak skvělý objem i při výšce bočnic pouze 1 m, což nahrává snadnému nakládání.

Model HTS 20.04 má délku pouze 6,3 m, ale směle konkuruje většině tandemových rozmetadel na trhu. Vyhlášená akce se týká rozmetadel v jednotné výbavě. To znamená kloubová neřízená náprava s pneumatikami Alliance 560/60 R22,5. Přední náprava je standardně zvedatelná. Dále je stroj vybaven parabolicky odpruženou ojí, ocelovou podlahou, výměnnými noži frézovacích válců a hydraulickou mezistěnou.

Jedná se tedy o takovou jednodušší verzi, která je populární v Polsku nebo na východních trzích, ale to neznamená, že by nemohla zákazníky zaujmout. Je to příležitost, jak pořídit za velmi dobré peníze jednoduché, avšak skvělé rozmetadlo hnoje.

Nabídka je časové omezená a objednávky jsou přijímány do 6.11.2015.

Opět připomínáme, že fotografie jsou ilustrační.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás