Nákupní košík je prázdný

Další návěs Krampe BB 700 zažívá premieru při odvozu silážní kukuřice

Pátek 07.09.2012

Velký objem a nízké náklady pro odvoz silážní kukuřice

V minulých dnech zachytil náš kolega ing.Michael Málek několik strojů "z naší stáje" při tvrdém nasazení při sklizni silážní kukuřice a odvozu kejdy. Právě odvoz silážní kukuřice ho zaujal, proto nám zaslal několik povedených fotografií ze sklizně, kde byly nasazeny dva návěsy Krampe BB 600 a nový návěs Krampe BB 700.

Každý podnik s rozsáhlou živočišnou výrobou a vlastní bioplynovou stanicí mu v letošním hektickém  roce problémy zvládat sklizeň silážní kukuřice ve správném termínu. Na zrychlení sklizně se v řadě podniků používá dopravní technika Krampe dodávaná naší firmou a našimi autorizovanými prodejci (seznam najdete v rubrice  naši prodejci).

Výkon řezačky a logistického dopravního řetězce má vliv na vyšší energetickou hodnotu silážní kukuřice a případné ztráty. Proto každý prostředek ,typu návěsu Krampe BB 700, pomůžet  podniku ve splnění těchto cílů po nejefektivnějším  a cenově nejpříznivějším substrátu pro bioplynovou stanici.

Návěs Krampe BB 700 pojme až 38 m3 senáže, je vybaven velkými koly 600/55-26,5" Michelin , parabelicky odpruženou nápravou ADR/Gigant a senážními nástavbami o výšce 60 cm . Pro plnění senážních lisů je návěs vybaven sklopným spojlerem.

Zákazník je s návěsem Krampe BB 700 velice spokojen.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás