Nákupní košík je prázdný

Další dvoustranný návěs Annaburger HTS 22.14 na hydraulických nápravách pro zákazníka z ČR

Úterý 07.08.2012

Naši zákaznící jsou nároční a ocení kvalitu......

Určitě znáte tuto situaci z vlastního života při používání osobního automobilu. nejdříve přišla Škoda MB 100, pak Favorit 135, pak Oktávia a časem třeba něco většího a komfortnějšího na vzduchovém podvozku. Málokdo z řidičů by se od lepšího komfortu vracel k technice před 20. lety.

Podobné je to i u moderních návěsů. Momentálně nejlepší podvozky na zemědělskou dopravní techniku pocházejí od firmy BPW a jedná se o hydropneumaticky odpružené nápravy o nosnosti 12 t. Firma Annaburger spolupracuje na vývojit těchto náprav s firmou BPW již od roku 2000. V oboru jsou kompletní agregáty BPW u firmy Annaburger prodávány na hydraulice již z 2/3 celkové produkce. Málokterý výrobce zemědělské dopravní techniky vsadil na tyto nápravy ,jako firma Annaburger.

Spokojený zákazník Annaburger volí kvalitu ....

Nový návěs HTS 22.14 zakoupil náš dobrý zákazník, který vlastní již dva roky dva výměnné systémy HTS 22.79 s korbou . Nový návěs má stejnou výbavu - hydraulicky odpružená oj, plachta s můstkem , pneu Michelin 600/55-26,5", hydropneumaticky odpružené nápravy BPW  a přípravu pro senážní nástavby. Díky hydropneumaticky odpruženému podvozku může jezdit větší rychlostí s plným nákladem ,což je u ostatních typů náprav problematické. Větší rychlost znamená dříve skončenou práci a menší náklady na obsluhu a motohodiny traktoru.

O nasazení tohoto vozu vás budeme brzo informovat.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás