Nákupní košík je prázdný

Další dodávka strojů z Annaburgu

Úterý 12.03.2013

Rozmetací nástavba na podvozek 22.79 má skvělé parametry. Délka ložné plochy je 6,8 m, což je ojedinělý rozměr mezi dvounápravovými rozmetadly. Díky tomu má rozmetadlo skvělý objem i s nástavky vysokými 1 metr. Nakládání rozmetadla je pak snažší a hlavně rychlejší. Oblíbenou fintou konkurentů je kratší korba a vysoké nástavky, tím pádem podobný objem, ale nakládací výška a stabilita je úplně někde jinde. Mezi samozřejmosti rozmetadel Annaburger patří hydraulická mezistěna.

Nástavba je pro naše dlouholetého zákazníka ve středních Čechách, který již vlastní podvozek 22.79 s překládací nástavbou. Díky rozmetací nástavbě tak prodlouží využití podvozku v průběhu roku.

Přívozné cisterny HT 24.27 jsou unikátní stroje. Málokterý výrobce je schopen postavit cisternu o objemu 21 kubíků, v laminátu a s váhou pouhých 6 tun. Přívozné cisterny jsou velice oblíbené pro zásobování samojízdných aplikátorů kejdy. To bude hlavní využití i pro tuto cisternu, kterou vezeme zákazníkovi od Kutné Hory. Cisterna je vybavena nasávacím trychtýřem Andock, který bude sloužit pro spojení s aplikátorem kejdy. Tyto cisterny jsou stále populárnější mezi zákazníky a v České republice jich jezdí kolem 30. Pro zákazníka je to již druhá cisterna HT 24.27, kterou bude provozovat. To naznačuje, že se první cisterna osvědčila.

Přejeme oběma zákazníkům hodně spokojenosti s novými stroji Annaburger.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás