Nákupní košík je prázdný

Další cisternová nástavba na auto Made in Annaburger

Úterý 02.05.2017

Segment nástaveb pro nákladní auta od firmy Annaburger není v České republice v takovém povědomí veřejnosti, jako klasické traktorové dopravní systémy. V Německu jsou ale tato řešení velmi oblíbená a nestane se, abychom navštívili firmu Annaburger a v areálu aby nestálo nějaké nákladní auto, připravené na montáž nástavby.

Při poslední návštěvě v únoru jsme si všimli oranžově zbarveného nákladního auta MAN, které čekalo na svou nástavbu. V minulém týdnu jsme dostali fotografie hotového nákladního auta s cisternovou nástavbou o objemu 15 cbm. Auto bude sloužit v komunálním odvětví, je vidět, že má spoustu vychytávek na konkrétní přání zákazníka. Nejpatrnější je elegantní plošina pro umístění velmi dlouhých hadic v zadní části nástavby. Samozřejmostí je boční plnící otvor, horní napouštěcí otvor a vývěva Jurop, která je hnána pomocí externí hydrauliky od firmy HYVA.

Annaburger dokáže nástavby udělat de facto na přání a limitem tak bývá výše investice, fyzické rozměry podvozku a legislativa. Nástavby lze provést jako výměnné, zákazník v Německu využívá takto cisternové nástavby a korby na osmikolovém Ivecu, v ČR jezdí Tatra s nástavbou Schubmax, kterou lze také uzpůsobit jako výměnný systém.

V případě zájmu o možnosti montáže nástaveb na nákladní automobily nás neváhejte kontaktovat!


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás