Nákupní košík je prázdný

Čtyři hydraulicky odpružené Annaburgery na Trutnovsku

Středa 26.06.2013

Na konci roku 2009 se pan Jiránek rozhodl pro značku Annaburger a zakoupil dva výměnné systémy HTS 22.79 s korbami. Návěsy byly vybaveny standardně, tedy pneumatiky Michelin Cargo XBib 600/55 R26,5 a hydropneumatické odpružení náprav i oje. Zajímavostí bylo, že k podvozkům nebyly pořízeny žádné další nástavby krom zmíněných koreb se senážními nástavky.

V loňském roce jsme panu Jiránkovi dodali jednoúčelový návěs Annaburger HTS 22.14. Po skvělých zkušenostech s chováním hydraulicky odpružených návěsů na svahu se i u jednoúčelového stroje rozhodl pro tento způsob odpružení. V této době již byla zahájena výstavba bioplynové stanice a bylo jasné, že nároky na dopravu materiálu budou stoupat. Letos na jaře jsme dodali další jednoúčelový návěs HTS 22.14, samozřejmě na hydraulickém odpružení.

Na jaře se i ukázalo, jak prozíravé bylo zakoupení výměnných systémů před 3 lety. Jelikož s bioplynovou stanicí přichází aplikace digestátu, bylo potřeba se zabývat otázkou, jak aplikaci technicky zabezpečit. Panu Jiránkovi stačilo dokoupit cisternové nástavby na své výměnné podvozky. Za poloviční cenu tak získal dvě cisterny o objemu 18 kubíků se skvělými parametry podvozku a vysokým výkonem při aplikaci. Obě cisterny jsou vybaveny nasávací rukou pro snadnější čerpání digestátu z jímky.

Těší nás, že pan Jiránek vsadil na značku Annaburger při řešení dopravy a rádi jsme byli svědky, jak technika Annaburger zvládá nelehké podmínky na okraji Krkonoš. Přejeme mnoho spokojenosti s technikou Annaburger!


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás