Nákupní košík je prázdný

Čtvrtý Annaburger ve VOD Zdislavice

Středa 18.06.2014

Ve Zdislavicích používají dva výměnné systémy HTS 20.79, každý s korbou a rozmetací nástavbou, a to již od roku 2001. Vozy tak jedou svou 14. sezonu. Krom těchto výměnných systémů používají i jednoúčelovou cisternu HTS 20.27 o objemu 15 m3 od roku 2005. V letošním roce se ve Zdislavicích rozhodli pro pořízení jednoúčelového návěsu a po dobrých zkušenostech s Annaburgery padla volba na návěs HTS 20.12, který je stejně objemný, jako oba výměnné systémy.

Návěs HTS 20.12 má korbu o délce 6,5 m, výška bočnic je 1,6 m, a lze ji zvýšit pomocí nástavků 55 cm vysokých. Základní objem vozu je tedy 23,5 m3, s nástavky až 31,5 m3. Sice to není největší návěs, který Annaburger na dvou nápravách nabízí, ale jeho velikost se rovná některým konkurenčním tridemům a má skvělý poměr cena vs. výkon a výborné manévrovací vlastnosti. Návěs je vybaven kloubovou náběžnou nápravou, hydraulicky odpruženou ojí a pneumatikami Alliance 560/60 R22,5.

V době naší návštěvy byl návěs agregován s traktorem Fendt 828 Vario. V lince na odvoz travní senáže byly nasazeny i oba výměnné systémy HTS 20.79, které byly agregovány s traktory John Deere 7810 a 8300. Linka se tak skládala pouze z Annaburgerů s flotačními pneumatikami, které tak dokáží zajistit dopravu materiálů i ze středních vzdáleností a postarají se o většinu dopravy v podniku.

Přejeme Výrobně - obchodnímu družstvu Zdislavice mnoho spokojenosti s novým návěsem Annaburger, a aby sloužil tak dobře, jako jeho předchůdci.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás