Nákupní košík je prázdný

CRS Marketing s.r.o. se představí na výstavě Země Živitelka

Středa 28.08.2013

Výstava Země Živitelka je sice považována spíše za regionální výstavu, avšak každý rok ji navštíví velké množství návštěvníků nejen z jižních Čech. Je to dobrá příležitost setkat se s obchodními partnery či představit sortiment naší firmy novým zákazníkům. I v letošním roce představíme zájemcům zajímavé stroje.

Prvním vystaveným exponátem je výměnný systém Annaburger HTS 22.79, který je osazen cisternovou nástavbou o objemu 18 m3. Vůz je na hydropneumatickém podvozku, je obut do pneumatik Michelin 600/55 R26,5, je vybaven tříbodovým závěsem, 12m hadicovým aplikátorem a také nasávací rukou. Jedná se o momentálně nejprodávanější výměnný systém z produkce firmy Annaburger, a možná i v celé republice. Na tento podvozek se dá dokoupit sklápěcí 7 m dlouhá korba o objemu 29 m3, rozmetadlo hnoje o délce ložné plochy 6,8 m či překládací vůz o objemu 28 m3.

Druhým vystaveným strojem je kombinovaný vůz Annaburger HTS 22.07 Teleliner. Tento koncept vychází z klasického rozmetadla a během krátké chvíle jej lze přestavit na vůz na odvoz řezanky od řezačky. Vystavený exemplář je vybaven boogie nápravou, pneumatikami Michelin 710/50 R26,5 a zajímavostí jistě jsou tenzometrické váhy.

V případě zájmu je možné domluvit schůzku s našimi obchodními zástupci, kteří budou k dispozici po celou dobu trvání výstavy. Kontaktovat je můžete na následujících telefonních číslech: Petr Dvořák - 725 878 633, Michael Málek - 602 171 435. Budeme se těšit na Vaší návštěvu.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás