Nákupní košík je prázdný

CRS Marketing na Dni otevřených dveří Agra Řisuty s.r.o.

Sobota 05.07.2014

Den otevřených dveří se konal již počtvrté a naše firma na něm vystavovala poprvé. Do Ledců si ale našlo cestu mnoho zemědělců z okolí, takže se to ukázalo, jako dobrý krok. Vysvatovali jsme společně s firmou Strom Sever, naším prodejním partnerem v dané oblasti.

Ve spolupráci se sousedním podnikem, a naším velmi dobrým zákazníkem Agrodružstvem Kačice, jsme vystavili výměnný systém Annaburger HTS 22.79 s rozmetací nástavbou. Působivé byly především rozměry rozmetací nástavby, které mezi dvounápravovými rozmetadly nemají konkurenci, ale i jiné technické prvky, které nejsou na rozmetadlech hnoje samozřejmostí. Velmi pěkné bylo srovnání s vedle stojícím konkurenčním rozmetadlem, které bylo kratší, mělo menší rozmetací kotouče a méně rozmetacích lopatek, a pouze dva řetězové dopravníky v podlaze. A přestože se také jednalo o výměnný systém, není na něj možné pořídit korbu či cisternu, jako na Annaburgera.

Druhým vystaveným strojem bylo rozmetadlo na minerální hnojiva Güstrower GDK 7.000. To vzbudilo poměrně velký zájem mezi návštěvníky. Podobný stroj se na výstavě totiž nenacházel. Güstrower udivoval především svými rozměry, kdy objem zásobníku s nástavky je 11 m3, i bohatou výbavou, jako je například parabolicky odpružená náprava, pneumatiky Alliance 650/65 R30,5 a především jedinečný řetězový dopravník.

Děkujeme firmě Agra Řisuty s.r.o. za možnost prezentovat se na této povedené akci, děkujeme i Agrodružstvu Kačice za propůjčení výměnného systému a firmě Strom Sever za spolupráci.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás