Nákupní košík je prázdný

Cisterny Annaburger jako přívesy za nákladní automobily

Pátek 26.02.2016

Cisterny Annaburger se obecně vyznačují masivní konstrukcí a lehkou sklolaminátovou nádrží, což dohromady dává předpoklad, že stroj vydrží sloužit řadu let vzhledem k dlouhé životnosti jak podvozku, tak samotné nádrže. Firma Annaburger se orientuje nemalou měrou i na trh se stroji za nákladní automobily. V Německu je po nich velká poptávka.

Při poslední návštěvě Annaburgu jsme spatřili 12ti kubíkovou cisternu ve formě přívěsu. Cisterna v Annaburgu byla velmi profesionálně vybavena. Samozřejmostí jsou vzduchem odpružené nápravy BPW v provedení pro rychlost 80 km/h, vývěva Jurop, boční nasávací otvor, zadní výpusť, silniční pneumatiky, a naši pozornost zaujala elegantní konstrukce v zadní části cisterny pro odložení dlouhých hadic, které se nevejdou na klasické boční podesty. Takové cisterny nejsou výjimečné ani v ČR, první taková sloužila v Agrodružstvu Jevišovice spolu s tahačem Renault, který si nesl další cisternu Annaburger na sobě.

Takovou cisternu je možno využít pro širokou škálu různých aplikací, od přepravy vody, DAMu, odpadních vod nebo kejdy. Výhodná bude kombinace právě s nákladním automobilem s další cisternou na sobě. Cisternu si odvezl starý dobrý Unimog od firmy Mercedes Benz, i když lze pouze spekulovat, zda-li se jednalo o stroj, který bude cisternu nakonec tahat.

Firma Annaburger potvrzuje, že se dokáže přizpůsobit požadavkům zákazníků a jen dále rozšiřuje své již dostatečně velké zkušenosti se stavbou přívěsů a návěsů za nákladní automobily. V případě poptávek po speciálním stroji za Váš nákladní automobil nás neváhejte kontaktovat.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás