Nákupní košík je prázdný

Cisterny Annaburger jako dovoz vody a DAMu k postřikovači

Sobota 18.05.2013

Před několika týdny jsme při návštěvě podniků na jižní Moravě viděli dvě cisterny Annaburger, které zásobovaly postřikovač vodou či DAMem. V obou případech bylo k cisternám namontováno speciální míchací zařízení. Zajímavostí je, že téměř všechna tato míchací zařízení v ČR pracují s americkými verzemi postřikovačů John Deere a všechny tyto míchací stanice jsou na cisternách Annaburger.

V Cizkrajově byla k vidění přívozná cisterna Annaburger HT 24.27 o objemu 21 kubíků. Zásobovala DAMem postřikovač John Deere 4930. Cisterna byla obuta do pneumatik Michelin Cargo XBib 560/60 R22,5. Na přání lze cisternu vybavit vzduchem odpruženým podvozkem či hydraulicky zvedatelnou jednou nápravou. Stejná cisterna zásobuje podobný postřikovač i na farmě firmy Daňhel Agro, která stroje Annaburger do Cizkrajova dodala.

Další cisternu jsme zachytili ve Višňové u Znojma, kde mají přes 10 strojů Annaburger. Pro zásobování vlastní flotily postřikovačů John Deere využívají několik výměnných systémů HTS 22.79 a také jednu jednoúčelovou cisternu HTS 22.27 o objemu 18 kubíků. Cisterna je vybavena spolehlivou kloubovou nápravou a velkými pneumatikami Michelin Cargo XBib 600/55 R26,5

Obě cisterny byly vybaveny nerezovými součástmi, které při správném použití výrazně sníží riziko poškození kovových částí. Nerezová sada může být namontována na všechny cisterny Annaburger. K dovozu vody a DAMu lze použít jednoúčelové cisterny o objemu od 12 do 27 kubíků, tak i lehké přívozné cisterny o objemu 15 a 21 kubíků. Na speciální přání je možno připravit speciální velikosti či různé systémy nasávání, výjimkou nejsou ani cisternové nástavby na nákladních automobilech. Velkou výhodou strojů Annaburger je možnost výměnného systému, kdy lze podvozek využít s jinou nástavbou v době, kdy pro cisternu není práce.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás