Nákupní košík je prázdný

Cisternu Annaburger HTS 20K.27 lze použít také u postřikovače

Čtvrtek 16.06.2022

Doménou cisteren Annaburger řady K je aplikace kejdy. Jsou k tomu vybaveny mohutným rámem, na který je možno upnout širokou škálu aplikátorů, a příslušnými typy podvozku. To ale něco stojí a právě kvůli vysoké porižovací ceně menších cisteren vznikla na náš popud řada cisteren M, které byly postaveny přímo pro obsluhu postřikovačů a mnoho pro tuto činnost zbytečných prvků bylo vypuštěno, čímž se snížila cena. Pokud ale zákazník požaduje objem cisterny více než 12 m3, tak se cisterny K dostávají zpátky do hry.

Dvounápravové cisterny řady K mají dva různé modely. HTS 20K.27 má objem 15 m3 a model HTS 22K.27 má 18 m3. Cisterny jsou připravené na montáž hadicových aplikátorů, mohou mít vybaveny komfortní elektrohydraulikou, a podvozek mohou tvořit kloubové nápravy, které jsou vhodné do těžkého terénu, a nebo hydraulicky odpružené nápravy, které jsou vhodné úplně všude.

Jednu takovou cisternu o objemu 15 m3 jsme dodali na jaře roku 2021 do Zemědělského družstva Podchlumí - Dobrá Voda, které sídlí ve stejnojmenné obci nedaleko Jičína. Cisterna byla vybavena kalsickou nerezovou sadou na DAM, kdy všechny prvky, které přijdou do styku s převáženým médiem, jsou buď ze sklolaminátu, a nebo z nerezu. Zajímavostí je, že cisterna byla objednána se zesílenou kloubovou nápravou, která běžně patří na cisterny HTS 22K.27. Tento krok byl učiněn převážně kvůli DAMu, jehož objemová hmotnost je vyšší než u vody, a silnější náprava tak pomůže zvýšit životnost celého stroje.

Cisternu jsme dodali ve spolupráci s firmou KLAS Nekoř a.s. Přejeme Zemědělskému družstvu Podchlumí mnoho spokojenosti s cisternou Annaburger.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás