Nákupní košík je prázdný

Cisterna o objemu 24 kubíků pracuje v jižních Čechách.

Pátek 10.05.2013

Cisterna HTS 33.27 patří k tomu nejlepšímu na trhu mezi třínápravovými cisternami. V základní výbavě jsou prvky, které někteří ostatní výrobci nenabízí ani za příplatek. Všechny 33 tunové stroje Annaburger jsou totiž ve standardu vybaveny hydropneumatickým odpružením náprav a oje a nuceným řízením náprav. Pro spoustu výrobců je hydropneumatické odpružení neznámou, nebo předmětem zkoušek, avšak Annaburger toto odpružení používá přes 8 let a v České republice jezdí nekolik set takto odpružených strojů všech kategorií. Pro takto velké cisterny je to nejideálnější a nejbezpečnější systém odpružení.

Cisterna 33.27 má objem 24 kubíků, na přání lze dodat až 27 kubíkovou cisternu. Vzdálenost náprav 1,8 m umožňuje osazení pneumatikami s ráfkem 30,5 palce pro menší tlak na půdu. Cisterna v Cizkrajově je osazena pneumatikami Michelin Cargo XBib 600/55 R26,5, což je dobrá volba, pokud cisterna jezdí větší vzdálenosti po silnici, neboť 30,5 palcové pneumatiky jsou vhodné jen pro velmi krátké přejezdy po silnici. Na cisterně je osazen 12 metrový hadicový aplikátor s řezacími hlavami ExaCut, i když v době naší návštěvy se výjimečně používal plošný rozstřik.

Za téměř 3 roky používání jezdí cisterna v Cizkrajově bez vážných problémů, což ale neznamená, že by neměla dostatek práce. Podnik zprovoznil bioplynovou stanici o výkonu 800 kW, což spolu s rozsáhlou živočišnou výrobou znamená velké množství materiálu k vyvážení.

O spokojenosti s technikou Annaburger v Cizkrajově hovoří i to, že od té doby do podniku přibyla přívozná cisterna HT 24.27 o objemu 21 kubíků a jednoúčelové rozmetadlo s přestavbou na senážní vůz HTS 22.04/.03. Všechny stroje Annaburger dodal do Cizkrajova náš partner v oblasti jižních Čech - firma Daňhel Agro a.s. z Týna nad Vltavou.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás