Nákupní košík je prázdný

Cisterna Annaburger pro přívoz vody a DAMu k postřikovači ve Slavíkově

Pátek 14.03.2014

DVPM Slavíkov je dlouholetým zákazníkem naší firmy. Od roku 2004 používá dva hydraulicky odpružené výměnné systémy Annaburger HTS 22.79. V roce 2006 přibyl třetí kus, a před pár lety se počet výměnných systémů rozšířil na 4. V loňském a předloňském roce jsme do Slavíkova dodali také dva návěsy Krampe Big Body 600. Posledním přírůstkem je právě cisterna HTS 20.27 o objemu 15m3.

Cisterna je vybavena kloubovou výkyvnou nápravou, pneumatikami Michelin Cargo Xbib 600/55 R26,5, tříbodovým závěsem a také hadicovým aplikátorem o záběru 12 metrů. To aby cisterna ve špičce mohla pomoci s vyvážením kejdy či digestátu. Standardně bude na tříbodovém návěsu připevněn mixér pro plnění postřikovače. Takové mixéry jsou k vidění na mnoha cisternách Annaburger po celé republice. To je dané především výhodnou a masivní konstrukcí Annaburgerů, kdy takováto montáž není téměř žádný problém.

Cisterny Annaburger se jako dovozové k postřikovači využívají čím dál více. Je to dané především nároky na laminátové provedení, které zaručuje dlouho životnost i při přepravě velmi agresivních látek, jako je DAM. U plechových či pozinkovaných cisteren je přeprava těchto látek velmi problematická a jakékoliv nástřiky či nátěry stejně nezabrání degradaci celé cisterny. Krom klasických cisteren nabízí Annaburger i přívozné cisterny, které mohou také sloužit jak přívoz vody a DAMu k postřikovači. Zde je výhodná nižší pořizovací cena.

V letošním roce dodáme k dovozu vody přívoznou cisternu o objemu 21 m3, další přívoznou cisternu o objemu 15m3 a jednu cisternovou nástavbu o objemu 18 m3 na podvozku výměnného systému. Je vidět, že řešení přívozu vody k postřikovači je aktuální téma a zemědělci poptávají řešení, které funguje. V případě zájmu o řešení dovozu vody či DAMu k postřikovači kontaktujte nás nebo své regionální prodejce techniky Annaburger.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás