Nákupní košík je prázdný

Cisterna Annaburger o objemu 12 cbm dováží vodu k postřikovači

Úterý 09.01.2018

Cisterny Annaburger jsou dlouhodobě velmi populární jako přívozy vody a DAMu k postřikovačům. Důvodem je pochopitelně laminátová nádrž a nerezová sada na DAM, díky čemuž jsou cisterny naprosto odolné vůči agresivním materiálům, mezi které DAM rozhodně patří. Dále je pro převoz DAMu velmi vhodná robustní konstrukce Annaburgerů, neboť objemová hmotnost DAMu je výrazně vyšší, než objemová hmotnost vody.

Pod pojmem "přívozná cisterna Annaburger" se většinou vybaví třínápravová cisterna o objemu 21 kubíků u samochodného aplikátoru kejdy. To je také nejčastěji prodávaná "přívozka" v ČR. Často se ale zapomíná na fakt, že tyto přívozné cisterny se dělají i v dvounápravovém provedení o objemu 12 nebo 15 kubíků. Takové cisterny jsou ideální k postřikovači. Utáhne je i relativně slabý traktor, jsou lehké, konstrukčně stavěné hlavně na cesty po silnicích a cestách, a cena je tomu úměrná a velmi zajímavá proti klasickým návěsným cisternám.

Zákazník přitom dostává profi cisternu na kompletně vzduchovém odpružení, s výkonnou vývěvou a nerezovou sadou na DAM. Není problém cisternu vybavit o vzduchové míchání v nerezovém provedení a rozmíchávat v cisterně močovinu. Pro zájemce dokážeme dodat i speciální plošinu pro míchací centrum.

Přívoznou cisternu Annaburger HT 18.27 o objemu 12 cbm jsme v loňském roce předali zákazníkovi ve východních Čechách. Cisterna je vybavena nerezovou sadou, vývěvou Jurop o výkonu 12 200 l/min i plošinou s míchacím centrem Handler.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás