Nákupní košík je prázdný

Cisterna Annaburger HTS 22.K27 uvedena do provozu

Středa 03.10.2012

Nová cisterna pro potřeby otevírané bioplynové stanice

Právě dodaná apliační cisterna Annaburger HTS 22.K27 s vývěvou patří k velice oblíbeným modelům cisteren u našich zákazníků. Celkovou konstrukcí rámu, laminátové nádrže, osvědčenými a stabilními nápravami a nízkým těžištěm je vhodná za traktory okolo 200 k. Konstrukce laminátových cisteren je osvědčená v našich podmínkách již více jak 40 let.

Na nové sérii cisteren K , která se vyrábí již více jak 2 roky, je vidět prodlouženou nízkou nádrž s nízkým těžištěm. Tažený rám cisterny a hydraulicky odpruženou oj s vývěvou Jurop. Tyto velice dobré vývěvy mají přisávání vzduchu a speciální lamely odolné vysokým teplotám. Naše firma zabezpečuje na vývěvy této značky servis a provádí i u starších vývěv regeneraci.

Osvědčené hadicové aplikátory Annaburger

Nová cisterna o objemu 18 m3 je vybavena hadicovým aplikátorem o záběru 12 m napevno. Dělící hlavy EXO-Cut  mají lapač nečistot a lepší řezací efekt v případě vniknutí cizích předmětů. Aplikátory nové řady Annaburger mají koncovou část hadic výměnnou, to znamená, že po opotřebení konců hadic se nemusí vyměňovat celá hadice až k dělící hlavě, ale jen koncový díl o délce 30-40 cm. Koncové díly hadic jsou dělány z tvrdšího materiálu, který drží lépe tvar a hadice jsou rovné.

Vzhledem k tomu, že v době zaškolení panovalo špatné počasí, nemohli jsme vjet do pole. z tohoto důvodu vám aktuální fotografie z nasazení přineseme v následujících týdnech.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás