Nákupní košík je prázdný

Cisterna Annaburger HTS 22.K27 s dofukováním pneu PTG

Sobota 20.10.2012

Regulace tlaku v pneumatikách šetří minimálně 10% paliva.....

Na jaře letošního roku jsme dodali firmě Agrotrans Otice s.r.o. novou cisternu Annaburger, která byla vybavena předvrtanými nápravami BPW a několika malými úpravami. Náš prodejce a partner na severní Moravě cisternu dovybavil o systém regulace tlaku v pneu od firmy PTG, která je špičkou v oboru regulace tlaku v pneu v Německu a v Evropě.

Aplikační cisterna bude jednak pracovat na poli a nasávat kejdu z přívozných cisteren, navíc ale bude občas nasazena také na odvoz kejdy a aplikaci na kratší vzdálenosti od bioplynové stanice.  Obecně platí, že na silnici je třeba naplnit pneu na 4 bary, na poli naopak tlak vypustit na 1,7 bar (podle svažitosti terénu). Díky této změně je možno ušetřit 10% paliva a snížit o 30% opotřebení nebo také o 30% prodloužit životnost pneumatik.

Změna tlaku v pneumatikách je známá řadě zákazníků, jen málokdo si ale tuto věc koupí na dopravní techniku. Naše firma je velkým propagátorem této věci.  Regulaci tlaku v pneu jsme schopni zajistit jak za pomocí našeho partnera ,firmy Agrotrans Otice, tak i firmy Annaburger, závisí jen na konkrétních podmínkách. Zákazník si totiž může objednat návěs Annaburger nebo Krampe s předvrtanými nápravami a za několik let si nechat dofuk dodělat .

Speciál na aplikaci kejdy

Aplikační cisterna HTS 22.K27 s vývěvou je vybavena hydropneumaticky odpruženými nápravami , ojí, plnou elektrohydraulikou, profi aplikátorem se záběrem 15 m na čtyřbodovém závěsu  a dlouhou nasávací rukou o průměru 200 mm. tato ruka bude sloužit k nasávání kejdy na poli z přívozných cisteren Annaburger.  Součástí cisterny je i tažený rám s čtyřbodovým závěsem ,který snese extrémní namáhání.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás