Nákupní košík je prázdný

Cisterna Annaburger HTS 16.27 jezdí v Podkrkonoší

Čtvrtek 13.06.2019

Prodejům aplikačních cisteren Annaburger dominují cisterny o objemu 18 kubíků a výše. Je to dané jednak trendem v zemědělství, kdy je požadován poměrně značný výkon jednoho pracovníka, a druhak velkým množstvím výrobců menších cisteren, které na zákazníky útočí především zajímavou cenou.

V segmentu menších aplikačních cisteren má Annaburger také co nabídnout a pro zákazníky hledající kompaktní cisternu s dobrou výbavou a dlouhou životností je to skvělá volba. Cisterna HTS 16K.27 má sklolaminátovou nádrž o objemu 12 kubíků, vývěvu Jurop a kloubovou náběžnou nápravu. Průměr nádrže je 1 600 mm, což dává cisterně nízké těžiště. V tomto případě to bylo podpořeno volbou pneumatik Michelin 600/50 R22,5. Třešničkou na dortu je hydraulicky odpružená oj, kterou v tomto segmentu cisteren dodává málokdo.

K aplikaci cisterna používá botkový aplikátor Bomech Flex o záběru 6,2 m. Tento aplikátor je skvělý pro aplikaci kejdy na trvalé travní porosty, ale hodí se i pro aplikaci do porostu nebo na ornou půdu. Funkce aplikátoru, stejně jako celé cisterny, jsou ovládány přes jediný terminál. Zajímavostí cisterny je nasávací ruka o průměru 150 mm, která byla vyrobena přímo na přání zákazníka.

Cisternu jsme zachytili při aplikaci nedaleko Lomnice nad Popelkou a byla agregována s traktorem John Deere 7810.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás