Nákupní košík je prázdný

Čerpání kejdy pro bioplynovou stanici v Králíkách se podařilo

Sobota 04.12.2010

Nová služba naší firmy pro bioplynové stanice

Nově zaváděné bioplynové stanice mají na začátku malý či větší problém s naplněním fermentoru kejdou v krátkém časovém ůseku. V řadě míst se musí kejda převážet jen několik desítek nebo stovek mentů ze stáje do fermentoru. Zemědělský podnik vlastnící bioplynovou stanici má dvě možnosti, buď použije vlastní cisternu neb ovíce cisteren a plní fermentor tímto způsobem, často řadu dní často i týdnů, nebo zvolí naší novou službu v podobě přečerpávání kejdy pomocí výkonného čerpadla firmy Vakutec s flexibilní hadicí.

Tento systém využívá stávající techniky, která se používá na aplikaci kejdy v porostu s taženou hadicí. Díky profi felxibilní technice jsme schopni realizovat výkony při čerpání mezi 120-200 m3/hodinu. Pokud vše jde je naplnění fermentoru záležitostí 2-3 dní.  Zařízení je velice dobře převozné . Pro práci stačí jeden traktor , flexibilní hadice o délce až 1200 m.

V případě zájmu o tuto službu nás můžete kontaktovat, rádi vám poradíme a navrhneme nejlevnější řešení. Naše služby využila již druhá bioplynová stanice.

Výkonné čerpadlo bude možno vidět na jaře také přímo v praxi při předvádění nové technologie aplikace kejdy v porostu obilovin pomocí hadicového aplikátoru a vlečné hadice.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás