Nákupní košík je prázdný

Bioplynová stanice rodiny Burešových používá výměnný systém Annaburger HTS 22.79

Pondělí 18.10.2010

Druhý podvozek v ČR s dofukováním tlaku v pneumatikách

Zásluhou našeho prodejce firmy Agrotrans Otice s.r.o. je tento podvozek ve Švábenicích vybaven unikátním a u nás zatím neobjeveným systémem změny tlaku v pneumatikách od firmy PTG. Díky tomu lze při aplikaci kejdy ,ale i při transportu obilí a senáže změnit tlak na poli a na silnici. na silnici se pracuje s tlakem 4 bary, na poli s tlakem 1,5 bar.

Na obrázku Martina Rosty je zachycen podvozek s korbou s výtlačným čelem Schubmax a na snímcích Jonáše Petráka pak cisternová nástavba. Na bioplynové stanici je u nádrže umístěno ještě jedno zařízení dodané naší firmou a to trychtýř s dálkovým otevíráním šoupěte. Díky tomu nemusí majitel farmy, pokud jede s traktorem, vystupovat z traktoru a otevírat složitě šoupě od nádrže. Nasávací ruka se přitlačí k trychtýři a z kabiny se otevře šoupě.

Výměnný systém Annaburger je alternativa pro provozovatele bioplynových stanic pokud jde o universalitu, celoroční nasazení a nízké pořizovací náklady. Staále více našich zákazníků sází nyní na tuto variantu řešení dopravy. Často v kombinaci s jednoúčelovými návěsy typu Schubmax.

Pro aplikaci organických hnojiv se často používá výměnný systém.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás