Nákupní košík je prázdný

Bandit 750 od Krampe - zajímavý universální vůz pro široké využití na farmě i ve službách

Pondělí 16.07.2012

Velice universální návěs ,který nesklápí náklad

 

Koncept vozu Bandit s rolovací podlahou vznikl u firmy Krampe před několika lety. Protože se jedná o poměrně nový typ vyprazdňování, který praktici neznají, trvá delší dobu ,než se prosadí v praxi. Naše firma, jako partner a dovozce dopravní techniky firmy Krampe, se rozhodla udělat něco pro osvětu tohoto nového a zajímavého konceptu.  Již od podzimu jezdí v ČR náš předváděcí vůz, který slouží k osvětě a ukázání předností tohoto systému.

Oproti vozům s výtlačným čelem má Bandit o asi 1,5 t nižší hmotnost. Díky systému pásu je vůz schopen vyprazdňovat náklad i nakládat kusové zboží.k tomu je třeba každý vůz vybavit vhodnou převodovkou s hydromotorem. V základu jsou vozy bandit vybaveny elektrohydraulickým dálkovým ovládáním stroje. Obsluha může zvolit například na vyložení vozu systém "automatika", kdy se po zmáčknutí tlačítka otevře zadní čelo a náklad automaticky vyjede ven. Druhou možností je mechanické ovládání (ruční), kdy obsluha otevře zadní čelo zvlášť a následně dávkuje materiál při vyprazdňování pásu jeho zastavením a opětným posunem.  Toto ovládání může provádět obsluha také mimo prostor traktoru.

Nízké stropy a vyprazdňování senáže na žlabu

Výhodou konceptu Bandit je bezproblémové vyprazdňování obilí v nízkých halách, dávkování brambor do příjmového koše, plnění senážních lisů ,připadně plnění senáže do žlabu, kde nehrozí omezení výšky stropu nebo převrácení.  Dosavadní  několikaměsíční zkušenosti s naším Banditem 750 jsou velice pozitivní. Naši zákazníci na pronájem byli vždy spokojeni. V současnosti bude vůz pracovat ve žních, takže uvidíme jeho přednosti přímo v praxi.

V případě zájmu o pronájem vozu nebo jeho odzkoušení jsme vám kdykoliv k dispozici. Kontaktujte nás ,rádi vám poradíme.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás