Nákupní košík je prázdný

Aplikační cisterna Annaburger HTS 20.K28 o objemu 15 m3 se povedla...

Sobota 25.08.2012

Speciál pro vysoké výkony

Společnost Rolnická a.s. Králíky se specializuje na chov skotu a mimo jiné provozuje také dvě bioplynové stanice s celkovou kapacitou 2 MW výkonu. Je logické, že na aplikaci fugátu potřebuje moderní aplikační techniku s vysokým výkonem. Vedle výměnného systému Annaburger HTS 29.79 s cisternovou nástavbou 21 m3 používá od dubna letošního roku také aplikační cisternu Annaburger HTS 20.K28 o objemu 15 m3, která nahradila starší cisternu Zunhammer o objemu 10,5 m3.

Extra věci výbavy se vyplatí

Oproti běžné sériové výbavě cisterny má tento speciál silnější nápravy z modelů řady 22 t, má řiditelnou a zvedatelnou nápravu, rozchod do kukuřice na 2250 mm, pneu 600/55-26,5" Michelin, kompletní elektrohydraulické ovládání stroje a především výkonné čerpadlo Vogelsang VX 186-260 Q s výkonem 5300 l/min kejdy.  K výbavě cisterny patří také regulace dávky pomocí jednoduchého Bay-pasu, automatické vypínání čerpadla, lapač kamenů s přípravou na montáž Roto-cutu a celá řada dalších věcí.

Na fotografiích kolegy ing.Michaela Málka je zachycena aplikační cisterna Annaburger v minulém týdnu, při aplikaci fugátu na strniště. Hadicový aplikátor Annaburger se záběrem 9 m je vybaven dělícími hlavami EXO-cut s lapačem kamenů.

Nová cisterna Annaburger HTS 20.K28 s čerpadlem je velice kompaktní stroj,určený pro hnojení kejdou a fugátem v porostu i na strništi s malým tlakem na půdu a s nízkou spotřebou traktoru. Díky autorizovanému servisu na čerpadla Vogelsang mají naši zákazníci zaručen rychlý servis na čerpadlo i dělící hlavy, v případě potřeby. Mezitím jsme dodali do ČR další cisterny Annaburger s čerpadlem. U Annaburgeru si každý zákazník vybere ze široké nabídky jednoúčelových cisteren i výměnných systémů nástaveb, které jdou dobře kombinovat.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás