Nákupní košík je prázdný

Annaburgery v Moravských Budějovicích...

Úterý 28.04.2015

V Moravských Budějovicích využívají techniku Annaburger od roku 2008. V tom roce zakoupili dva výměnné systémy Annaburger HTS 22.79. Jedná se o největší výměnný systém na dvou nápravách s délkou korby 7 m a objemem 26 m3. Podvozek je samozřejmě hydropneumaticky odpružen, stejně tak i oj, a nechybí ani pneumatiky Michelin Cargo XBib 600/55 R26,5. Jedná se tedy o standardní a nejpoužívanější verzi výměnného systému Annaburger.

Podvozky byly dodány s dvěma korbami a jednou rozmetací nástavbou. Ta na výměnném systému dosahuje excelentních rozměrů, především tak často omílaná délka ložné plochy 6,8 m je rekordní hodnota nejen mezi výměnnými systémy, ale také obecně mezi dvounápravovými rozmetadly. Dva horizontální frézovací válce a dva rozmetací kotouče zabezpečují kvalitní drobení materiálu a rozhoz v záběru až 24 metrů. Na druhý podvozek byla dodána rozmetací nástavba v loňském roce. 

O chvilku později byl do podniku pořízen i jednoúčelový návěs Annaburger HTS 22.12. Návěs má identickou korbu jako výměnné systémy, tedy 7 m dlouhou a 1,6 m vysokou, objem 26 m3. A stejně jako výměnné systémy je jednoúčelový návěs vybaven hydropneumatickým odpružením podvozku a oje. To jen potvrzuje známý fakt, že jakmile zákazník vyzkouší hydropneumatické odpružení, tak většinou nechce už cokoliv jiného. To samé platí i o pneumatikách, takže i jednoúčelový návěs je obut do Michelinek 600/55 R26,5.

Návěs a výměnný systém jsme zachytili v roce 2012 při odvozu pšenice od dvou službařských kombajnů. Annaburgery byly agregovány s traktory New Holland TG 285 a T 8040. Všechny tři Annaburgery dodal do Moravských Budějovic pan Ing. Jiří Denemarek, náš prodejce v regionu.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás