Nákupní košík je prázdný

Annaburger vyrobil vůz s pořadovým číslem 8 000

Pátek 23.09.2016

Technika firmy Annaburger se za posledních 20 let stala legendární v České republice. Annaburgery si od samého počátku drží pověst robustních strojů, které velmi dobře snáší nasazení v podmínkách České republiky, a to nejen z hlediska vysokého ročního využití, ale také z hlediska častého přetěžování. Krom České republiky se Annaburgery dobře uchytily v sousedních státech, kde se rovněž staly legendárními stroji.

K číslu 8 000 vyrobených strojů vedla trnitá cesta. V nejlepším období firmy opouštělo bránu závodu přes 700 vozů ročně, ale nebylo tomu pochopitelně tak od samého začátku. Pohledem na štítky prvních dodaných Annaburgerů v ČR zjistíme, že jsme v roce 1997 dodávali vozy s výrobním číslem 1160. Prvních tisíc vozů trvalo vyrobit přes 5 let. V posledních letech se takové množství vyrobilo za rok a půl.

Česká republika se stala nejvýznamnějším exportním trhem firmy Annaburger. Tento status si drží i nadále. Důkazem toho je, že u nás jezdí přes 800 strojů Annaburger. Tedy každý desátý stroj, který se kdy v Annaburgu vyrobil, skončil v České republice. Nejen díky tomu máme s firmou Annaburger velmi dobré vztahy a mnoho strojů v portfoliu firmy vzniklo na základě poptávky českých farmářů. Můžeme jmenovat překládací vůz, vozy Schubmax Plus, výměnné nástavby Teleliner nebo staronovou "htsku".

Vozem s jubilejním pořadovým číslem se stal HTS 16.04, kombinované rozmetadlo hnoje s přestavbou na senážní vůz. Rozmetadlo je vhodné k agregování i s relativně slabými traktory, přesto vyniká rozmetacím ústrojím z větších modelů a tedy i perfektním rozhozem. Přestavba na senážní vůz jen dále prodlužuje roční využití stroje.

Gratulujeme firmě Annaburger k jubilejnímu vozu s pořadovým číslem 8 000 a děkujeme všem českým zákazníkům, kteří k tomuto číslu pomohli.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás