Nákupní košík je prázdný

Annaburger na dnu zemědělské techniky ve Strážnici

Pondělí 15.09.2014

Firma HM Hodonín, s.r.o. se zabývá prodejem zemědělské techniky od firem CASE IH, Lemken, Krone a dalších. Z našeho sortimentu zastupuje na jižní Moravě značky Annaburger a Vakutec. Na velice podařené akci ve Strážnici se zájemcům předvedly tři stroje Annaburger, které firma HM Hodonín, s.r.o. dodala v posledních letech.

Největší pozornost budil po zásluze největší představený stroj. Vůz s výtlačným čelem Annaburger HTS 29.17 Schubmax zakoupila v roce 2012 společnost ZOD Poolšaví. Vůz má délku korby přes 9,5 m a objem 50 m3. Hydropneumaticky odpružené nápravy a oj je samozřejmost, pneumatiky Michelin Cargo XBib 600/55 R26,5 a nucené řízení náprav zas nutnost. Díky těmto technologickým prvkům je návěs agregován s traktorem JCB Fastrac 3230 Xtra o výkonu pouze 230 koní. Návěs je primárně určen pro odvoz velkoobjemových materiálů, jako senáž a siláž. Obilí zvládá také bez větších problémů.

Další vystaveným strojem byl návěs Annaburger HTS 22.12 s novým tvarem korby. Tento návěs spojuje nižší náklady na výrobu u nové korby s vyzkoušeným podvozkem. Korba je dlouhá 7 metrů a má objem 29 m3, návěs je parabolicky odpružen a má hydraulicky odpruženou oj. Pro zájemce je možné dodat návěs na kloubové nebo hydropneumaticky odpružené nápravě. Samozřejmostí je možnost montáže plachty a senážních nástavků 550 mm.

Posledním představeným strojem byla laminátová cisterna Annaburger HTS 22.27 o objemu 18 m3. Tyto cisterny jsou velice populární nejen v podnicích s rozsáhlou živočišnou výrobou, ale také u provozovatelů bioplynových stanic či u farmářů, kteří potřebují bez problémů navážet DAM k postřikovači. Cisterna má robustní rám s nosníkem 250 x 150 mm, vývěvu Jurop o výkonu 12 200 l/min a lze na ni namontovat širokou škálu aplikátorů ať už v provedení napevno, nebo přes tříbodový závěs. Stejně jako u ostatních Annaburgrů, i zde byly použity pneumatiky Michelin Cargo Xbib 600/55 R26,5

Děkujeme firmě HM Hodonín, s.r.o. za pozvání na tuto povedenou akci a přejeme ji mnoho úspěchů v prodeji zemědělské techniky.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás