Nákupní košík je prázdný

Annaburger HTS 31.04 - král mezi rozmetadly Annaburger

Středa 13.06.2018

Prodejům rozmetadel Annaburger vévodí dvounápravové modely HTS 20.04 a 22.04. Třínápravové modely jsou výjimkou, i když v ČR jsou hojně rozšířené díky výměnným systémům. Jednoúčelové třínápravové rozmetadlo je poměrně málo vídané, což ale způsobují extrémně velké tandemy, které udělají o trochu méně práce za výrazně lepší peníze a zákazníci je upřednostní.

V Německu se tridemy čas od času objeví. Je tam i patrný přechod na nové dvouřetězové provedení rozmetadel. Dostaly se k nám fotografie velmi pěkně vybaveného rozmetadla HTS 31.04. Jedná se o "menší" tridem se čtyřtunovou ojí (původní označení HTS 29.04). Stroj má hydraulicky odpružený podvozek a zvedatelnou přední nápravu. To je standardní výbava stroje. Za příplatek bylo rozmetadlo vybaveno elektronickým nuceným řízením, automatickým mazáním a pneumatikami 800/45 R26,5.

Standardní rozmetací ústrojí s dvěma frézami bylo nahrazeno tříválcovým ústrojím, které dokáže pojmout velkou vrstvu materiálu. Tomu byla přizpůsobena výška bočnic, kdy základní 1 m vysokou bočnici doplnily nástavky až do celkové výšky 2 m. Takový stroj je primárně určen pro rozmetání lehkých kompostů, což je v Německu velice časté.

Samozřejmostí je hydraulická mezistěna, jistě i výměnné nože na frézovacích válcích. Samozřejmostí zatím jen v Německu je i hydraulické hraniční hnojení, bez kterého se tam rozmetadla téměř neprodají. Rozmetadlo Annaburger se majiteli či zákazníkovi odvděčí skvělou kvalitou práce, perfektním drobením a rovnoměrným aplikačním záběrem.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás