Nákupní košík je prázdný

Annaburger číslo 1 000 dorazil do České republiky

Pondělí 12.10.2020

Zastoupení firmy Annaburger na českém trhu se věnujeme od druhé půlky devadesátých let, ale skutečný rozmach této značky přišel s nástupem hydraulicky odpružených výměnných systémů v roce 2004. Od té doby se firma Annaburger stala synonymem pro velké a skvěle vybavené stroje s neskutečnou výdrží v těch nejnáročnějších podmínkách. Parametry jejích strojů jsou v některých případech dodnes nepřekonány.

Jubilejní číslo 1 000 dodaných Annaburgerů je pozoruhodný počin při zohlednění velikosti námi dodávaných strojů. Schovává se pod ním přes 430 výměnných systémů, 550 sklopných návěsů, 350 rozmetadel hnoje a přes 230 cisteren o objemu 18 a více kubíků (vše včetně nástaveb na výměnné systémy). Nesmíme zapomenout na nejpoužívanější překládací vozy v ČR (60 kusů), 90 tridemů a rekordní hodnota - odhadem 500 hydraulicky odpružených podvozků.

Jubilejní stroj Annaburger HTS 33.03 je největší velkoobjemový vůz v nabídce firmy Annaburger s korbou dlouhou 10 metrů. Dodaný stroj má hydraulicky odpružený podvozek, elektronické nucené řízení náprav, pneumatiky Michelin 710/50 R26,5 a tenzometrické váhy v podvozku. Nástavba se vyprazdňuje pomocí třech řetězových dopravníků a v ceně je i hydraulické rychlovyprazdňování. Vůz dodal společnosti Easy Trans s.r.o. náš regionální prodejce Ing. Jiří Denemarek. Majiteli společnosti Easy Trans, panu Regentovi, děkujeme za projevenou důvěru a zakoupení již třetího Annaburgeru.

Na závěr děkujeme všem zákazníkům našich Annaburgerů za projevenou důvěru, děkujeme všem současným a minulým prodejcům, kteří nám pomohli dosáhnout tohoto výjimečného čísla a děkujeme i firmě Annaburger, která nám pomáhá svou ochotou, podporou, vstřícností a skvělými službami v oblasti náhradních dílů.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás