Nákupní košík je prázdný

Ani špatné počasí nezastavilo kamiony firmy Annaburger při dodávce nových strojů

Pondělí 10.12.2012

Flexibilita a nízké náklady rozhodují ve prospěch výměnných systému Annaburger

Kdyby naši zákazníci díky nákupům výměnných podvozků a nástaveb nešetřili náklady, asi by je nekupovali tak rádi jako je kupují. Vše není jen o reklamě, ale také o praktických věcech, množství traktorů v podnicích a o vizích nebo "nevizích" managmentu podniků. Ten kdo nakupuje s dlouhodobým záměrem a podřídí tomu i vhodný výběr traktoru, může u Annaburgeru hodně vydělat  nebo ušetřit.

Dva nové podvozky, které jsme dnes vyexpedovali v poměrně špatném počasí budou sloužit našim zákazníkům při odvozu vody a DAMU, druhý pak pro aplikaci organických hnojiv a odvozu obilí a lehkých silážních hmot.

Model HTS 18.79 se nyní vyrábí na speciální přání zákazníků, i přesto je velice oblíben tam, kde mají traktor 130 k . V kombinaci s laminátovou cisternou ve verzi na DAm je skutečný "vodní expres" pro zásobování moderních postřikovačů.

Výměnný systém HTS 22.79 je náš nejprodávanější model, většinou prodávaný na hydropneumaticky odpružených nápravách. Zákazník, který si tento systém se třemi nástavbami objednal,  má doma již jeden podobný systém s korbou a rozmetadlem.

O nasazení strojů na jaře vás budeme informovat.

 

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás