Nákupní košík je prázdný

Akční cena na rozmetadla minerálních hnojiv Güstrower

Úterý 05.02.2013

Rozmetadla Güstrower patří ke špičce v oboru aplikační techniky v Evropě. Jako jedny z mála využívají řetězový dopravník, proto se hodí na různé druhy minerálních či práškových hnojiv a vápna. Díky tomu je zaručena vysoká přesnost rozmetání, protože řetězový dopravník narozdíl od gumového pásu neproklouzne.

Mezi další výhody patří velké množství rozmetaných materiálů, potřeba traktoru o nízkém výkonu díky vlastnímu hydraulickému okruhu, a kompatibilita s řadou GPS systémů. Základní modely GDK mají 5, 6,7 a 8 kubíků, přičemž jejich objem lze dále navýšit pomocí nástavků. Mezi další výbavu za příplatek patří plachta, 40 km/h verze, nebo aplikační šneky na vápno.

Chcete-li profesionálně vyřešit aplikaci hnojiv na vaší farmě, produkty Güstrower jsou tou správnou volbou, což potvrdí desítky spokojených uživatelů v ČR.

Pokud by Vás zajímaly detaily akční nabídky, neváhejte kontaktovat nás nebo naše regionální prodejce!


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás