Nákupní košík je prázdný

Agrospol Hrádek pracuje s překládacím vozem Annaburger

Pátek 29.07.2016

Překládací vozy se stávají velmi důležitým prvkem mnoha sklizňových linek. Některé linky si ani bez překládacího vozu nelze představit. Lze očekávat, že letošní mokré žně dále znásobí zájem o překládací vozy. Výhodou překládacích vozů Annaburger je výkonný vynášecí šnek s výkonem 15 t/min a také jednoduchá konstrukce se zvedatelnými stříškami, která umožňuje regulovat množství překládaného materiálu a zároveň dokáže přístup materiálu do podélného šneku zcela přerušit, což pomáhá k dlouhé životnosti celého stroje, neboť se šnek nerozbíhá plný.

Překládací vůz HTS 22.16 má objem 28 m3. Model v Agrospolu Hrádek je vybaven kloubovou nápravou, hydraulicky odpruženou ojí, pneumatikami Alliance 700/50 - 26,5 a komfortní elektrohydraulikou. Vynášecí šnek o průměru 550 mm zajistí rychlé vyprázdnění vozu. Tento šnek používají překládací vozy Annaburger od počátku, tedy více jak 12 let.

Vůz jsme zachytili pracovat u třech službařských kombajnů nedaleko obce Hevlín na jižní Moravě. Vůz byl agregován s traktorem John Deere 8300, který s ním neměl problém. Od vozu odvážely nákladní automobily. Pro společnost Agrospol Hrádek to není první Annaburger. Již v roce 2002 jsme do Hrádku dodali třínápravový návěs HTS 29.12. O 11 let později jej následoval další tridem, úplně stejný. Letos bylo s překládacím vozem pořízeno i rozmetadlo hnoje Annaburger HTS 22.04.

Všechny stroje Annaburger dodal do Hrádku náš prodejce Ing. Jiří Denemarek.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás