Nákupní košík je prázdný

Agroprofit Chotýčany u Českých Budějovic je s cisternami Vakutec spokojen

Úterý 01.05.2012

Aplikace lehkými cisternami do porostu

Díky provozu bioplynové stanice aplikují v Chotýčanech fugát nejen do porostů obilovin, ale snaží se co nejvíce ušetřit na minerálních hnojivech. V podniku využívají jednu starší cisternu a druhou novější 15 m3 cisternu od firmy Vakutec.

Je třeba říci, že jsem osobně o nojvější cisterně Vakutec, kterou jsme dodávali s firmou Daňhel Agro do tohoto podniku asi před 5 -ti lety, dlouho neslyšel. Cisterna pracuje v podniku bez problémů s nízkými náklady na provoz . Díky nízké hmotmnosti okolo 6 t se pohybuje suveréně také v porostu obilovin. Díky tzv. leith aplikátoru dokáže cisterna dokonale dávkovat kejdu v porostu.

Také starší cisterna, která má minimálně 13 let pracuje bez zjevnějších problémů.

Vakutec cisterny jsou dělány na přání zákazníků pro hnojení kejdou a fugátem . K tomu je také každá cisterna uzpůsobena.Díky dlouhodobému bezproblémovému provozu šetří zákazník v prlběhu let velké množství finančních prostředků.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás