Nákupní košík je prázdný

Agro Pertoltice zakoupili rozmetadlo Güstrower GDK 8.000

Úterý 07.07.2015

Rozmetadla Güstrower jsou v České republice populární pro širokou škálu materiálů, které je s nimi možné aplikovat ve vysoké kvalitě. Nejedná se pouze o klasická minerální hnojiva, ale i sírany, vápence, masokostní moučky či jemně mletý vápenec. Díky jedinečnému řetězovému dopravníku si rozmetadlo poradí se širokou škálou materiálů, ať čerstvě nabraných ze skladu, nebo týdny ležících na poli.

Rozmetadlo GDK 8.000 je největší jednonápravový model. Základní objem 8 m3 je v Pertolticích pomocí nástavků navýšen až na 12,5 m3. Náprava je parabolicky odpružena a pomocí otáčení disků lze měnit rozchod rozmetadla z 1,8 m na 2,25 m. Pneumatiky byly zvoleny Alliance 20,8 - 38. Jako nadstandardní výbavu si v Pertolticích objednali rolovací plachtu, spodní závěs s K 80 a především sekční a klínové hnojení, které upravuje záběr v klínech. Tato relativní novinka je stále více žádaná mezi českými i zahraničními zemědělci. Posledním zajímavým prvkem výbavy jsou kotouče z Hardoxu, které budou sloužit k rozmetání vápence.

Zkouška rozmetadla proběhla na louce, tam se ozkoušely veškeré systémy a vyladilo se právě klínové hnojení. Agregovaný traktor John Deere 8230 neměl s rozmetadlem žádný problém. Rozmetadlo Güstrower dodala do Pertoltic společnost STROM PRAHA a.s. - středisko Habry. Přejeme Agru Pertoltice mnoho spokojenosti s novým rozmetadlem.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás