Nákupní košík je prázdný

Agro, družstvo Záhoří pořídilo výměnný systém Annaburger HTS 33.79

Středa 25.05.2022

Výměnný systém HTS 33.79 je v základu vybaven hydraulicky odpruženými nápravami BPW. Díky vzdálenosti náprav 1,81 m je hydraulické nucené řízení nutností a je v základní ceně stroje. Samozřejmostí těchto podvozků je zvedatelná náprava a hydraulicky odpružená oj. Ovládání všech funkcí stroje je přes elektrohydrauliku a terminál AMS 5.

Do Záhoří stroj dorazil s dozadu sklápěnou korbou o délce 7,75 m a objemu 32 m3 bez nástavků a 41 m3 se senážními nástavky. Druhou nástavbou je rozmetadlo hnoje, které má délku korby 7,5 m, výšku bočnic 1,4 m a rozmetací ústrojí se třemi frézovacími válci. Samozřejmostí je hydraulicky ovládaná mezistěna a výměnné nože na frézovacích válcích. K tomu je celý výměnný systém ovládán přes ISOBUS, což dává zákazníkovi možnost být připraven na případnou evidenci rozmetaného hnoje pro případné kontroly, což je věc, která nás asi v budoucnu čeká.

Z dalších nástaveb lze na tento podvozek dodat cisternu o objemu 24 m3 včetně hadicového nebo botkového aplikátoru, a nebo také překládací nástavbu o objemu 36 m3. Takovou variabilitu nástaveb nepřináší žádný výměnný systém na trhu v této velikosti.

Výměnný systém jsme dodali ve spolupráci s firmou Daňhel Agro a.s., která zákazníka zásobuje traktory John Deere. Není tedy překvapením, že i výměnný systém byl nabarven v barvě "John Deere". Přejeme Agro, družstvu Záhoří, ať jsou s novým výměnným systémem spokojeni.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás