Nákupní košík je prázdný

4 stavební návěsy Krampe u zákazníka na Vysočině

Pondělí 30.01.2023

Návěsy Krampe HP 20 Halfpipe jsou stabilně jedním z nejprodávanějších modelů firmy Krampe. Samozřejmě většina návěsů jde do Německa a dalších západních zemí, kde je používání traktorových souprav na stavbách mnohem více rozšířené, ale i v České republice jezdí nemalý počet těchto návěsů a svými provozními parametry potvrdily pověsti, které je předcházely.

Návěs má půlkruhovou korbu z HARDOXu s délkou 5,25 m a s objemem cca 12,5 kubíků. Robustní majler vpředu korby poskytuje zvedací výkon cca 26 tun, přitom si vezme jen 35 litrů oleje. Hydraulicky výklopné zadní čelo umožňuje vozit i velkou vrstvu suti či kamenů, zároveň ale dokonale chrání písty, které ho zvedají. Podvozek vozu je většinou tvořen neřízenou asymetrickou kloubovou nápravou, která má skvělé kopírování a stabilitu v terénu. Na přání lze zvolit odpružení listovými pery a nebo odpružení hydraulické.

Pneumatiky jsou volba zákazníka. Nejčastěji volíme Micheliny s rozměrem 600/55 R26,5, ale v tomto případě zákazník požadoval speciální pneumatiky Michelin XS o typickém stavařském rozměru 24 R20,5, což jsou zesílené pneumatiky do nejnáročnějšího terénu. Flotilu čtyř stavebních návěsů Krampe jsme nalezli při práci ve vodní nádrži Letovice. Stavební návěsy Krampe jsme dodali ve spolupráci s naším prodejcem Ing. Jiřím Denemarkem. Děkujeme za projevenou důvěru a děkujeme řidičům souprav za ukázkové pózování!


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás