Nákupní košík je prázdný

ZD Nechanice s novými tridemy Annaburger

Pondělí 09.09.2013

Výměnné systémy Annaburger patři ke špičce v oboru co se týče velikosti, robustnosti a výbavy. V současné době jich v republice jezdí 30, což je v téhle velikosti rekordní číslo. Třínápravové výměnné systémy jsou ve standradu vybaveny hydropneumatickým odpružením podvozku a oje, ve standardu je také náběžné řízení první a třetí nápravy a zvedání první nápravy při jízdě s prázdným vozem. Na podvozek je možno nasadit korbu, rozmetadlo hnoje, cisternu včetně aplikátorů, překládací vůz, korbu s výtlačným štítem a další nástavby.

V Nechanicích se rozhodli pro dva výměnné systémy HTS 29.79 a jeden HTS 33.79. Na všechny stroje byly dodány dvoustranné korby se sklápěním dozadu a vpravo (na speciální přání), na jeden menší podvozek byla dodána rozmetací nástavba o délce ložné plochy 7,5 m a na větší podvozek dorazí cisternová nástavba o objemu 24 m3, což je rekordní hodnota u výměnných systémů. Tyto tři výměnné systémy tak vyřeší velkou část dopravy v celém podniku. Spousta zákazníků již pochopila, že v této velikostní kategorii je výměnný systém ekonomicky nejvýhodnější řešení.

O víkendu se naplno rozběhla sklizeň silážní kukuřice a oba výměnné systémy HTS 29.79 se do ní zapojily. Poslední výměnný systém byl odstaven kvůli poruše traktoru. Výměnné systémy byly agregovány s traktory Case IH, jmenovitě s veteránem 7240 a modelem Magnum 250, sklizeň siláže prováděla fungl nová řezačka Claas Jaguar 870 s osmiřádkovým adaptérem Orbis. Na vozech se vozilo až 175 metráků siláže.

Přejeme Zemědělskému družstvu Nechanice mnoho spokojenosti s technikou Annaburger.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás