Nákupní košík je prázdný

Výměnný systém s překládací nástavbou v Agrodružstvu Kačice

Čtvrtek 18.07.2013

Výměnný systém Annaburger HTS 22.79 patří k nejlépe vybaveným výměnným systémům na trhu. Je to dáno nejen bohatou standardní výbavou, ale také velikostí nástaveb, které se dají na systém nasadit. V Kačici pracuje třetím rokem výměnný systém, který má hydraulicky odpružený podvozek a oj, zvedatelnou nápravu a elektrohydraulické ovládání. Pneumatiky Michelin 600/55 R26,5 jsou samozřejmostí. Krom překládací nástavby lze na podvozek nasadit rozmetadlo s délkou korby 6,8m, cisternu o objemu 18 m3 či korbu o délce 7 m a objemu až 29 m3 bez nástavků. Tyto velikosti patří k extratřídě mezi dvounápravovými vozy.

Překládací nástavba má objem 28 m3, je vybavena plachtou a překládacím šnekem, který má průměr 550 mm. Díky tomu je možno vůz přeložit do tří minut. Překládací šnek je vybaven stavitelnou koncovkou, která usnadňuje plnění odvážejících souprav. Až překládací nástavba nebude potřeba, nasadí se na podvozek rozmetadlo hnoje, které v Kačici vlastní od jara. Rozšíří se tak využití podvozku, který by jinak zbytečně stál nevyužit.

I když 4 sklízecí mlátičky jsou pro překládací vůz příliš velké sousto v běžných podmínkách, i tak je vůz na poli užitečný, neboť dokáže mlátičky vysypat na opačné straně pole, než kde se nachází odvozy. Eliminují se tak přejezdy naplněných mlátiček po poli. Jelikož většinu odvážejících souprav tvořily nákladní automobily s vleky, tak jejich pohyb po poli není vítaný.

Přejeme Agrodružstvu Kačice mnoho spokojenosti s technikou Annaburger a ať výměnný systém pracuje kvalitně tak dlouho, jako jeho předchůdce.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás