Nákupní košík je prázdný

Ve Strážovicích začala sklizeň obilí a Annaburgery jsou u toho

Pátek 10.07.2015

V Zemagru používají celkem čtyři výměnné systémy Annaburger HTS 22.79. Na všechny podvozky jsou k dispozici korby o objemu 29m3, na tři podvozky jsou i cisternové nástavby o objemu 18m3. Podvozek je stará známá písnička, ve které se opakuje refrén: hydropneumatické odpružení náprav, zvedatelná náprava, hydraulicky odpružená oj a Michelin Cargo XBib 600/55 R26,5.

Výměnné systémy jsou agregovány s traktory Fendt, z nichž některé s modely Fend 820 Vario oi výkonu pouhých 200 koní. Taková agregace není v České republice tak výjimečná, avšak v okolí Kyjova snad nenajdete jediné pole, které by nebylo na svahu. Traktory, podvozky i samotní řidiči jsou tak testováni ve svých schopnostech a dovednostech každý den. Používání takových agregací jistě napomáhá fakt, že buď od kombajnů vyváží obilí nasmlouvané překládací vozy, a nebo mlátičky vysýpávají na souvrati, takže pohyb Annaburgerů se ve většině případů omezuje pouze na cesty.

V sobotu jsme zachytili dvojici výměnných systémů s dvěma traktory Fendt 820 Vario. Ty odvážely sklizený ozimý ječmen od dvou sklízecích mlátiček John Deere S 680i a S690i společnosti Daňhel Agro a.s., která sem již pravidelně jezdí sklízet většinu ploch. Výborné vztahy obou společností potvrzuje i fakt, že výměnné systémy dodala právě společnost Daňhel Agro a.s.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás