Nákupní košík je prázdný

V Lipolticích používají také překládací nástavbu Annaburger

Středa 08.04.2015

Překládací vozy Annaburger není třeba představovat. Jedná se o nejpoužívanější překládací vozy v ČR. V provedení jednoúčelový vůz či výměnný systém je lze spatřit u řady českých služběřů, soukromých zemědělců či velkých podniků s tisícovkami hektarů. Nutno poznamenat, že především výměnný systém s překládací nástavbou dosud nemá na trhu konkurenci a to se v tomto provedení dělá přes 10 let.

Jedním z uživatelů překládací nástavby a výměnného systému je právě podnik Liponova Lipoltice, hospodařící nedaleko Přelouče. V roce 2013 zakoupili v Lipolticích náš předváděcí výměnný systém Annaburger HTS 22.79 s překládací nástavbou o objemu 28 m3. Návštěvníci našeho stánku na výstavě Techagro 2012 si na tento výměnný systém jistě vzpomínají. Na podvozek byla ještě dodatečně dokoupena nástavba Teleliner s rozmetacím ústrojím i s přestavbou na převoz senáže/siláže. Jediný podvozek tak dokáže překládat obilí, vozit siláž a senáž a rozmetat hnůj. To je universalita Made in Annaburger.

Překládací nástavba je vybavena vynášecím šnekem o průměru 550 mm, dále hydraulicky stavitelnou koncovkou na vynášecím šneku a rolovací plachtou. Podvozek je samozřejmě hydropneumaticky odpružen a je osazen pneumatikami Michelin Cargo XBib 710/50 R26,5. Na takovém obutí má vůz skvělý tlak na půdu.

Vůz jsme zachytili v létě 2013 při sklizni pšenice, kdy obsluhoval dva kombajny Claas Lexion. Agregován byl s traktorem John Deere 8300. O pár měsíců později měl vůz nasazen Teleliner nástavbu a odvážel silážní kukuřici pro potřeby bioplynové stanice. Fotky ze siláží najdete zde: http://www.crs-marketing.cz/novinky/1759-liponova-lipoltice-silazuje-s-technikou-annaburger

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás